★ dostava besplatna pri kupnji iznad 540 Kn ★
 

Dostava i plaćanje

DOSTAVA

Sve narudžbe dostavlja naš pouzdani logistički partner, DPD Croatia. Vrijeme isporuke robe standardno se postavlja na 7-10 dana od primitka narudžbe. Nakon otpreme narudžbe bit će vam dostavljen broj pošiljke na e-mail adresu u sljedećem danu, uključujući izravnu vezu za praćenje vaše pošiljke.


Poštarina uključuje
: PRISTOJBU ZA DOSTAVU. Pristojba za pouzeće ima samostalnu naknadu 8 kn.

Na plaćenu narudžbu putem GoPay-a ili Paypala-a se pristojba za pouzeće ne oduzima. a) poštarina pri plaćanju putem GoPay-a ili Paypal-a - isporuka na adresu: pri kupnji iznad 540 kn je dostava BESPLATNA Što se tiče svih ostalih kupnji (u vrijednosti nižoj od 230 kn) se u poštarinu uključuje samo pristojba za dostavu u vrijednosti 22 kn


b) poštarina pri plaćanju pouzećem - isporuka na adresu: pri kupnji u vrijednosti iznad 540 kn je dostava BESPLATNA + pristojba za pouzeće 8 kn Što se tiče svih ostalih kupnji (u vrijednosti nižoj od 540 kn) se u poštarinu uključuje samo pristojba za dostavu u vrijednosti 22 kn  + pristojba za pouzeće 8 kn


Ne zaboravite da, preuzimanje paketa također ima svoje značenje. Prije preuzimanja pošiljke, proučite sekciju "Povrat robe i reklamacija” na našoj stranici i vodite se navedenim postupkom.Što ako pošiljka kasni?

Najlakši način je kontaktirati prijevoznika, DPD Croatia.

 1. Kontakt, DPD Croatia: +385 (0)1 3430 600

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

 1. Pouzećem (plaćanje pri preuzimanju)
  Naravno da možete platiti i gotovinom, gotovinom pri preuzimanju narudžbe (pouzećem). Međutim, pri odabiru ove opcije naplaćuje se naknada prema cijeni prijevoznika.


  Plaćanje pouzećem (pri preuzimanju pošiljke) je ograničeno na sumu 1155 kn. Ukoliko želite naručiti u vrijednosti višoj od 1155 kn, odaberite način plaćanja Karticom ili PayPal.

 2. Kreditna kartica (plaćanje unaprijed)
  Sigurna opcija je i plaćanje karticom, koja zahtijeva broj kartice, vrijeme isteka kartice i CVV kod. Osobni podaci prolaze kroz GoPay gateway kanal koji nam ne pruža te podatke.

 3. Online plaćanje putem PayPal-a

  Danas je jedan od najrasprostranjenijih i najsigurnijih sustava plaćanja putem Interneta ikad. Njegove usluge koristi više od 100 mil. ljudi u cijelom svijetu, u 103 zemlje. Zbog naše sigurnosti i svestranosti odabrali smo PayPal koji će vam olakšati plaćanja između Vas i naše internetske trgovine.

  Sustav prihvaća VISA, VISA Electron, Maestro i American Express kartice.